Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Engels voor vergevorderen (niveau B2)

 
 
 
Doelgroep:
  • Algemeen
Thema:
  • Taal & cultuur
Tarief:€ 745.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Doelgroep

De vergevorderden cursus is voor mensen die de gevorderden cursus op B1 niveau of een vergelijkbaar niveau hebben afgerond.

Doel

Professioneel en effectief in het Engels leren communiceren in een luchtvaart omgeving.

Vooropleiding

Om in te kunnen stromen voor de vergevorderden cursus is het van belang dat je de gevorderden cursus op B1 niveau hebt afgerond.

Taalniveau B2

Na deze cursus kun je deelnemen aan (semi-)formele en informele gesprekken over onderwerpen van praktische, sociale en beroepsmatige aard. Je kunt in vloeiend en spontaan in het Engels reageren zodat een normale uitwisseling met moedertaalsprekers mogelijk is zonder dat dit voor één van de partijen inspanning met zich meebrengt. Je begrijpt complexe informatie over onderwerpen uit het dagelijks leven en de wereld van opleiding en beroep in voldoende mate om de draad van het betoog te volgen. Radio- en televisieprogramma’s kun je goed volgen, zolang ze gepresenteerd worden in een normaal spreektempo door goed articulerende sprekers. Je begrijpt bijna alle teksten die voor een algemeen publiek van vergelijkbaar opleidingsniveau geschreven zijn. Teksten over specialistische onderwerpen begrijp je als je voldoende basiskennis hebt van het desbetreffende thema. Je kunt meer uitgebreide en moeilijker schrijftaken in het dagelijks leven, in het beroepsleven en in opleidingen uitvoeren.

Leermiddelen

De leermiddelen worden uitgereikt tijdens de eerste les.

Docenten

Onze docenten zijn native speakers uit Engeland of hebben gewoond en gewerkt in een Engelstalige omgeving.

Groepsgrootte

De cursus start pas bij een minimum van 6 deelnemers. Het maximum aantal is 12 deelnemers per klas.

Duur

15 lessen waarbij je 1x per week les hebt van 18.15 - 20.45 uur. Wekelijks zal je ongeveer 2 uur per week aan je huiswerkopdrachten besteden.
Tijdens schoolvakanties in de regio Amsterdam wordt er geen les gegeven.

Locatie

De cursus wordt gegeven  op onze locatie op Schiphol centrum in The Base A (voorheen Triport 1).

Opmerking

Via inschrijving op de wachtlijst van deze training kun je je interesse bekend maken. Jouw aanmelding wordt via de opleidingsportal geregistreerd. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Werk je voor KLM? Dan kun je gebruik maken van een speciale kortingsregeling. Klik hier voor de voorwaarden van deze regeling.

Meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Ook als je wilt weten hoe we deze training voor jouw organisatie op maat kunnen maken.

T: 020 – 6018345
E: trainingen@schiphol.nl

 
 
 

Data en inschrijven

Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Training 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Opmerkingen 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.